За нас

Аквастарт е специализирана в продажба и сервиз на помпи и помпени системи, както и необходимата автоматизация за тяхното управление.

Ние сме официален дистрибутор и оторизиран сервиз на световно признатия производители на помпи LOWARA – част от мултинационалната корпорация XYLEM. Партнираме със ZENIT – Италия, Boerger – Германия и други производители на висококачествено помпено оборудване.

Помпите, които предлагаме, са произведени в съответствие с най-високи технологични изисквания и стандарти. Към всеки помпен агрегат можем да предложим ел. табло за управление, спирателна и възвратна арматура, както и монтаж и настройка на системата.

При нас ще намерите: ниски цени на висококачествени помпи, бърза доставка, професионално и коректно обслужване при избора на най-подходящия помпен агрегат.

Кратки срокове на доставка

Ще доставим Вашето оборудване, предвид желаните от Вас срокове и с гъвкав режим на поръчките.

Продукти с най-високо качество

Помпените инсталации и другите продукти са оригинални, произведени от западноевропейските производители, по всички стандарти на ЕС.

Мобилни екипи и инженери

Разчитайте на нашите инженери и мобилните ни екипи за адаптацията, правилната инсталация и изправността при работата на вашите помпени системи.

Сервизно обслужване

Аквастарт Ви предлага продажба и сервиз на водни помпи и помпени инсталации и Ви подсигурява тяхната надеждна поддръжка и сервиз.

Виртуална обиколка на производствената база на LOWARA, в Монтекио Маджоре, Италия:

Xylect
Онлайн избор на помпи Lowara и Vogel

CAD center
All CAD files for Lowara products at one hand