Партньори

Наши доставчици и партньори са световно признати производители на помпи и помпени съоръжения.

Перфектност във водните технологии!

Заводът на LOWARA се намира във Виченца, Италия. Започвайки като семейна фирма през 1968г, се превръща в новатор в производството на помпи от листова неръждаема стомана. Производител помпи и инсталации за битово и промишлено приложение, изработени с лазерна технология – лазерно изрязване и лазерно заваряване. От 2011г. е част от корпорацията Xylem. Под марката LOWARA се произвеждат двигатели за потопен и сух монтаж в завода на XYLEM в Полша, циркулационни помпи – в завода на XYLEM в Унгария, както и помпите за промишлено и комунално водоснабдяване серия VOGEL – бившия завод ERNST VOGEL с история, датираща от 1909г., намиращ се в Щокерау, Австрия.

Виж презентация

Потопями помпи за отпадъчни води с висока ефективност!

ZENIT е водещ италиански производител, специализиран в производството на потопяеми помпи за отпадъчни води. Историята на фирмата започва през 1977г.. Оттогава ZENIT не престава да развива продуктовата си гама, като поставя акцент на ефективността на помпите, които предлага. Най-новата серия UNIQA е доказателство за това.

BOERGER – винаги надеждно решение!

BOERGER е фамилно предприятие от Нордрайн-Вестфален, Германия. Във фабриката на BOERGER, работещите повече от 200 специалисти, непрекъснато се стремят да внасят иновации в характеристиките на произвежданите от фирмата обемни ротационни помпи и дробилки, предназначени за гъсти течности и отпадъчни води.

AQUASYSTEM – Качествени решения за всеки обем!

Aquasystem е италиански производител на разширителни мембранни съдове за гореща и студена питейна вода. Всички продукти отговарят на европейските стандарти за съдове под налягане и разполагат със съответните изпитателни сертификати.

IT SAFCO – Посветени на Вашето търсене в света на помпите!

IT SAFCO е динамична компания с дългогодишни традиции и опит в доставка помпени агрегати и електро-механично оборудване от най-високо инжерингово ниво. Продуктовата гама на фирмата обхваща помпени агрегати за промишлеността по стандарт API610, двойнозасмукващи помпени агрегати, пълно ел.оборудване за предлаганите агрегати. Базата на фирмата се намира в Щетен, Австрия.

SFA – Канални помпени станции за отпадни води

SFA e френска компания с дългогодишни традиции и опит в производството на комплектни канални помпени станции.