Xylem и италианска винарна вдигат тост за общия си успех

Италианското вино е наслада за много хора по целия свят. За да се отгледа най-доброто грозде, да се постигне най-добрия вкус и да се осигурни успех в глобален мащаб обаче, тече неспирен процес на произвoдство.

Семейната винарна Pasqua във Верона, Северна Италия, е производител на вино от повече от 90 години. Когато се налага да разширят водната си система, осигурявайки същото ниво на надеждност и продуктивност от по-голям мащаб, те се обръщат към Xylem за решение.

Във винарната се произвеждат над 15 милиона бутилки вино годишно. Тъй като здравата и напълно функционираща водна система е изключително важна за производствените планове на винарната, от Xylem подсигуряват гладкото изпълнение на монтажа, което да не окаже влияние върху производствения процес.

Те подобряват съществуващата система на винарната, в която вече се използват продукти на Lowara, Xylem, като монтират помпена група Lowara GHV30.

“За Xylem, основното предизвикателство е осигуряването на безпроблемна интеграция на новата и съществуващата системи, като се имат предвид разликата в приложението и компоненентите им.”